Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

7,3 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
7,0
Comfort
7,2
Locatie accommodatie
6,8
Faciliteiten
7,0
Personeel
8,3
Waar voor uw geld
7,7
Beoordelingen
    Jos
    nl
    7,5
    1 oktober 2017
    Onverwacht, door de renovatie.
    Geen commentaar, zie boven...
    Goede beoordeling is ditmaal niet mogelijk. Men begon tijdens mijn verblijf met een grondige renovatie die enkele maanden (t/m half januari 2018?) gaat duren. Het viel me nog mee dat ze pas om 8 uur begonnen zodat uitslapen niet echt een probleem was. Het lawaai natuurlijk wel... Het hotel verhuurt fietsen aan de gasten. Ik ga er komende week langs als ik terug ben; het lukt vast wel om dan als ex-gast een fiets te regelen. (Aanvulling: dat was ook zo).
    nl
    7,5
    20 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Andy Merckaert
    be
    6,2
    18 juli 2017
    Vriendelijk personeel
    Misleidende foto's van vb zwembad, binnenplaats. Zeer ongezellige en luidruchtige buurt. Indien je ontbijt wenst (niet inbegrepen in de prijs), betaal je voor een pover ontbijt een te dure prijs. Net zoals Kuta zelf, was dit hotel niet ons ding.
    Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
    Paul
    id
    7,5
    10 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Clausje
    nl
    10
    21 december 2016
    Laatste dagen van onze vakantie
    Goede ligging van het hotel er is een taxi tegen redelijke vergoeding
    Jos
    nl
    7,5
    2 december 2016
    Ontbijt is niet bijzonder maar OK; daags tevoren moeten opgeven wat je wil en hoe laat, doet vreemd aan maar werkt goed. In de badkamer kan zelfs een man alleen zijn toiletspullen nauwelijks behoorlijk kwijt. Klein wastafeltje en geen plank o.i.d. Douche is weer wel OK.
    Kamers (totaal ca. 30) zijn basic en voor 2 pers. wat aan de kleine kant maar alles is er: TV, ijskastje, oploskoffie, water, airco. Ze worden dagelijks schoongemaakt. De kamers liggen op 2 etages rondom een atrium. Vóór elke kamer is een 2-pers. zitje met asbak. De WiFi is ook op de kamer meestal goed tot prima. In dit land is dat wel eens anders, buiten de vijfsterrenhotels. Ophaalservice vanaf vliegveld is inbegrepen bij de prijs. Het is trouwens maar 2 km. Vlieglawaai is er niet want de vliegroutes zijn verder weg. Klein zwembad met ligstoelen/matrassen, in de zon vanaf ca. 9.45 uur tot ca. 14 uur. Ligging: kwartier lopen naar Kuta Square/ Matahari. Met (motor)fiets dus prima te doen.
    Susanne
    nl
    7,1
    9 september 2016
    Goed om te starten in Bali.
    Tja helaas, het ontbijt was echt matig, weinig keus in het ontbijt. Douche was koud.
    De bedden waren goed, kamer was netjes schoon. En service was wel goed, alles kon gewoon geregeld worden, niks was te veel.
    Sarina
    nl
    8,8
    21 augustus 2016
    Was geweldig
    De samenhorigheid , lief personeel, betrouwbaar
    Atka
    be
    6,2
    21 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Elke
    nl
    7,1
    12 februari 2016
    prijs kwaliteit verhouding is goed
    de schoonmaakkunsten vond ik wel tegen vallen. vlekken in de lakens die er waarschijnlijk niet meer uit gaan. vinger tasten op de spiegel. en de wasbak in de badkamer naar mijn idee helemaal niet schoongemaakt
    prima locatie, niet al te druk maar je bent in 10min lopen in de drukke straat. heerlijk hotel om even bij te komen